Nézz be üzletünkbe a 360 fokos kép segítségével, vagy személyesen.    Klikk ide←

Szerviz szolgáltatásunk elérhető     Klikk ide  ←

 +36-70/398-2385

 +36-70/418-0786 

Fűtés és hűtéstechnika

69termék
 

Kültéri hősugárzó, elektromos hősugárzó? A Szerszámállomás.hu elhozza a legjobb megoldásokat

Webshopunkban kiváló minőségű fűtőberendezéseket talál, amelyek ideálisak otthoni és munkahelyi hőmérséklet-szabályozásra legyen az kültéri hősugárzó vagy elektromos hősugárzó. A Szerszámállomás ajánlataival a hideg időjárásban sem kell lemondania a szabadban való időtöltés öröméről a mi infravörös, vagy gázüzemű kültéri hősugárzóinkkal. Egy kiváló minőségű kültéri hősugárzó célzottan és hatékonyan melegíti a külteret, így biztosítva a kényelmet és a kellemes hőmérsékletet.

Elektromos falra szerelhető hősugárzó a modern fűtési megoldások csúcsát képviseli a beltéri térben. Hozza létre a tökéletes hőmérsékletet otthonában vagy irodájában ezzel az elegáns és hatékony fűtőberendezéssel. Az elektromos hősugárzó egy olyan fűtőberendezés, amely elektromos árammal működik, és célzottan melegíti a kiválasztott területet vagy helyiséget. Ezek a berendezések kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos fűtőrendszerekhez képest, különösen olyan helyzetekben, ahol gyors és precíz hőszabályozásra van szükség. Az elektromos hősugárzók számos különböző típusban és kivitelben elérhetők, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és környezeti feltételeknek.


Népszerű fűtéstechnikai eszközök, amelyek nem maradhatnak ki egy szerszámbolt kínálatából

Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb termékeket, amelyek széles választékával várjuk Önt! NEO Tools vagy Activa népszerű márkákinkkal.

 • Gázüzemű hősugárzók: Ezek a hősugárzók hatékonyan és gyorsan melegítenek fel egy teret, és ideálisak helyiségek fűtésére, ahol nincs könnyen elérhető elektromos energiaforrás.
 • Elektromos hősugárzók: Ezek a kompakt és könnyen kezelhető berendezések az otthonokban és irodákban elterjedtek. Különböző típusokban kaphatók, mint például hőlégbefúvók, halogén és infravörös hősugárzók, valamint elektromos kerámia hősugárzók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
 • Hőlégbefúvók: Ezek a hősugárzók erős és gyors fűtést biztosítanak a nagyobb területeken, például műhelyekben vagy raktárakban. Válassza NEO Tools gázolajos hőlégbefúvónkat, amely ipari használatara is alkalmas.
 • Halogén és infravörös hősugárzók: Az infravörös hősugárzó technológia kellemes és célzott hőt sugároz, amely kiválóan alkalmas teraszok, kerti pavilonok fűtésére.
 • Elektromos kerámia hősugárzók: Ezek a hősugárzók különösen hatékonyak a hosszabb ideig tartó fűtésre és széles körű hőeloszlásra, így kényelmes hőmérsékletet biztosítanak egy adott területen.
 • Elektromos fűtőpanelek: Ezek a modern fűtőberendezések falra vagy mennyezetre szerelhetők, és hosszabb távon is melegítik a teret. Kompakt kialakításukkal helytakarékos megoldást nyújtanak.

Az elektromos hősugárzók előnyei

 • Precíz hőszabályozás: Az elektromos hősugárzók általában beállítható hőmérséklettel rendelkeznek, így lehetővé teszik Önnek, hogy pontosan meghatározza, milyen meleg legyen a kiválasztott területen.
 • Gyors fűtés: Az elektromos hősugárzók gyorsan felmelegítik a teret, mivel nincs szükségük hosszú előmelegítési időre.
 • Mobilis és könnyen telepíthető: Sok elektromos hősugárzó mobilis, ami azt jelenti, hogy könnyen áthelyezhető a kívánt helyre, és nincs szükség állandó telepítésre.
 • Energiatakarékos modellek: Egyes modellek energiatakarékos funkciókkal rendelkeznek, amelyek segítenek minimalizálni az energiafogyasztást és csökkenteni a fűtési költségeket.
 • Csendes működés: A legtöbb elektromos hősugárzó csendesen működik, ami ideális választás azok számára, akik nem szeretik a zajos fűtőrendszereket.
 • Kompakt kialakítás: Az elektromos hősugárzók gyakran lapos és kompakt kivitellel rendelkeznek, így könnyen illeszkednek a belső térbe anélkül, hogy helyet foglalnának.
 • Biztonságos használat: Mivel nincs nyitott láng vagy gáz érintkezés, az elektromos hősugárzók általában biztonságosabbak és kevésbé kockázatosak a hagyományos fűtési módszerekhez képest.

Keressen fel minket vagy válogasson kínálatunkból

Legyen szó akár hideg téli estékről vagy hűvös tavaszi napokról, itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb fűtési megoldást. Válogasson a különböző típusok között, hogy megtalálja a legjobban megfelelő fűtőberendezést az Ön igényeinek és környezetének megfelelően. Tartsa melegen otthonát vagy munkahelyét a legújabb technológia segítségével, és élvezze a kényelmes és hatékony fűtést!