Nézz be üzletünkbe a 360 fokos kép segítségével, vagy személyesen.    Klikk ide←

Szerviz szolgáltatásunk elérhető     Klikk ide  ←

 +36-70/398-2385

 +36-70/418-0786 

Akkumulátor töltő és bikázó

15termék
 

Akkumulátor töltők - Kéznél az erő a járművekhez

Nem ritka, hogy az autó vagy motor akkumulátora váratlanul lemerül, legyen az a hosszú parkolás vagy egy elfelejtett bekapcsolt lámpa miatt. Ilyen helyzetekben az akkumulátor töltők válnak igazi hősekké, hiszen ezekkel az eszközökkel könnyedén újraéleszthetjük járművünk akkumulátorát. Kínálatunkban megtalálja az autóhoz és motorhoz szükséges akkutöltőket, melyeket akár nagyobb szakértelem nélkül is könnyedén használhatóak.

Amikor akkumulátor töltőt választunk, fontos szempontokat érdemes figyelembe venni. Elsősorban ellenőrizzük, hogy a töltő rendelkezik-e normál és gyorstöltő üzemmóddal. A gyorstöltő funkció segít az akkumulátor gyors feltöltésében, amikor sürgősen szükség van rá. Emellett nézze meg, hogy a töltő kompatibilis-e a használt akkumulátor típusával, mivel vannak olyan modellek, amelyek nem alkalmasak zselés akkumulátorok töltésére. A biztonság szempontjából is fontos, hogy ellenőrizze, hogy a töltő védelmet nyújt-e a túltöltés, rövidzárlat és polaritás-felcserélés ellen. Kínálatunkban főként ilyen akkumulátor töltők szerepelnek!

Az akkumulátor töltők, indításrásegítők széles választékát kínáljuk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Minőségi és megbízható termékeket kínálunk, amelyek hosszú távon is hatékonyan szolgálják majd az igényeit. Ha kérdései vannak a választással kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk segítségért. Szakértő munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni a legjobb megoldást az akkumulátor problémáira.


Hordozható indításrásegítők, bikázó: Az azonnali megoldás a járműindításhoz

Bizonyára már hallott arról, hogy az autók indításához szükséges a "bikázás," amikor két jármű akkumulátorát összekötik, hogy a lemerült akkumulátort újra elindítsák. Azonban mostantól nem kell aggódnia a bikakábelek miatt, mert itt vannak a hordozható indítássegítő, bikázó, ami az azonnali megoldást jelenti a járműindításhoz.

A hordozható indítássegítők olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy önállóan és könnyedén újra elindítsa a lemerült autóját vagy motorját. Ezek az eszközök hordozhatók és kompakt méretűek, így mindig nálunk lehetnek a járműveikben. Egyszerűen csak csatlakoztassa az indítássegítőt az akkumulátorhoz, és máris képes lesz elindítani a járgányt, anélkül, hogy más járművet kellene bevonnod a folyamatba.

Az indítássegítőknek számos előnye van a hagyományos bikakábelekhez képest. Először is, nem szükséges egy másik jármű a közelben, ami segít a járműindításban, így önállóan és gyorsan kezelheted a helyzetet. Emellett a hordozható indítássegítők biztonságosabbak és könnyen kezelhetők, anélkül, hogy aggodnál a polaritás-felcserélés vagy a rövidzárlat miatt.


Automata akkutöltők: Az akkumulátorok életének megőrzői

Az akkumulátorok rendszeresen lemerülhetnek az autókban, motorokban vagy más járművekben. Az automata akkutöltők szerepe azonban éppen abban áll, hogy segítsenek megőrizni ezeknek az akkumulátoroknak az élettartamát és biztosítsák a megbízható indítást minden alkalommal.

Az automata akkutöltők modern és kifinomult eszközök, amelyeknek számos előnye van. Ezek az eszközök könnyedén kezelhetők, és nincs szükség speciális szakértelemre a használatukhoz. A legtöbb automata akkutöltő rendelkezik beépített intelligenciával, mikroprocesszor vezérléssel, amely lehetővé teszi számukra, hogy az akkumulátor állapotát felmérjék, és automatikusan szabályozzák a töltést annak érdekében, hogy optimális feltöltést biztosítsanak. Ez hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt eredményez az akkumulátorok számára.

Az automata akkutöltők ideálisak az olyan helyzetekben, amikor hosszú ideig parkolva hagyja a járművet, és azt szeretné, hogy az akkumulátor mindig készen álljon az indításra. Ezek az eszközök megelőzik a lemerülést és a káros mélykisüléseket, amelyek ronthatják az akkumulátor élettartamát. Emellett a legtöbb automata akkutöltő rendelkezik töltési ciklusokkal, amelyek megakadályozzák az akkumulátor túltöltését, ami további károsodást okozhatna.

Az automata akkutöltők kiválasztásakor fontos figyelembe venni az akkumulátor típusát és kapacitását, valamint a töltő teljesítményét. Mindig ellenőrizze az akkutöltők specifikációit, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az megfelel az igényeinek és a járművének. Ha pedig elakadt keressen fel minket bizalommal!


Gyorsindítók: Az azonnali segítségnyújtás

A gyorsindítók gyakorlatilag hordozható energiaforrások, amikor szüksége van rájuk a járműved indításához. Csak csatlakoztassa a gyorsindítót az akkumulátorhoz, és máris útra kelhet. Ez az eszköz azonnal energiát szolgáltat, így nincs szükség hosszú várakozásra vagy külső segítség kérésére.