BDPST ROCK play

Nézz be üzletünkbe a 360 fokos kép segítségével, vagy személyesen.    Klikk ide←

Szerviz szolgáltatásunk elérhető     Klikk ide  ←

 

 +36-70/398-2385

 +36-70/418-0786 

Háztartási és barkács porszívó

A porszívók otthoni, ház körüli, kisebb üzletek-irodák és barkács műhelyben való felhasználásra készültek!!


57termék

Háztartási és barkács porszívók változatos felhasználásra a Szerszámállomás-tól!

Ebben a kategóriában olyan kiváló minőségű porszívók széles választékát találja, amelyek segítségével könnyedén és hatékonyan tarthatja tisztán otthonát, műhelyét vagy bármilyen teret, legyen az univerzális vagy nedves-száraz porszívó. A modern háztartások és barkácsolók legjobb barátjaként a porszívók számos különböző típusban és kivitelben érhetők el kínálatunkban, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek és környezeti feltételeknek. Szerszámbolt a legszuperebb ajánlatokkal a takarításhoz!

Milyen népszerű márkák érhetőek el? Ilyen például a Metabo, Nilfisk vagy Scheppach.


Száraz-nedves porszívó vagy nedves-száraz porszívó? Ide vele!

A porszívóink univerzálisan alkalmazhatók otthoni, ház körüli környezetben, valamint kisebb kereskedelmi és irodai terekben, valamint barkács műhelyekben. Ezek a készülékek száraz és nedves szennyeződések hatékony eltávolítására szolgálnak, így bármilyen típusú piszkot és folyadékot könnyedén kezelnek.

A száraz-nedves porszívók tökéletesek a tisztaság megőrzéséhez bárhol és bármikor. Függetlenül attól, hogy műhelyében dolgozik, otthonában takarít, vagy akár az autóját takarítja ki. Ezek a készülékek hatékonyan kezelik a száraz és nedves szennyeződéseket, így nem számít, hogy port, vizet vagy akár sáros foltokat kell eltávolítani.

Az erős motoroknak köszönhetően ezek a porszívók gyorsan és hatékonyan végzik a munkát. A kiegészítő fúvó funkció lehetővé teszi a nehezen elérhető területek és sarkok könnyű tisztítását. A száraz-nedves porszívók emellett baktériummentes tisztítást is biztosítanak, így allergiások számára is ideálisak. Tehát, bátran válassza például a NEO-tool száraz-nedves porszívóit, hogy gyorsan és hatékonyan megtisztíthassa környezetét, bármilyen típusú szennyeződéstől, és élvezhesse a tiszta és friss környezetét otthonában vagy műhelyében.


Miért válasszon háztartási és barkács porszívóink közül? Hozunk pár nyomós érvet!

A kiváló minőségű porszívók a következő kulcsszolgáltatásokat és jellemzőket kínálják Önnek:

  1. Erőteljes teljesítmény: A porszívók erős motorral rendelkeznek, amelyek hatékonyan szívják fel a szennyeződéseket, legyenek azok szárazak vagy nedvesek.
  2. Tartós konstrukció: A minőségi anyagokból készült porszívók hosszú élettartammal rendelkeznek, és ellenállnak a kopásnak és sérüléseknek, így hosszú távon megbízható segítségei lehetnek.
  3. Különböző tartozékok: Sok porszívóhoz különböző kiegészítők is járnak, például különböző fúvókák és kefék, amelyek segítségével könnyen elérheti a nehezen hozzáférhető területeket és hatékonyabban tisztíthat.
  4. Mobilis kialakítás: Mozgatható kerekekkel és fogantyúval ellátott porszívók, hogy könnyen szállíthassa és használhassa őket bárhol a házban vagy a műhelyben.
  5. Allergiamentes tisztítás: Néhány porszívó HEPA szűrővel is rendelkezik, ami segít a levegő tisztaságának fenntartásában és allergiásoknak is megfelelő tisztítást biztosít.

Ajánlott felhasználási területek porszívóinknak

  • Háztartási Takarítás: A háztartási porszívók ideálisak a napi takarításhoz, beleértve a padlók, szőnyegek, bútorok és egyéb felületek tisztítását.
  • Barkács Műhelyek: A műhelyekben a porszívók hatékonyan eltávolítják a fűrészpor, forgács és egyéb szennyeződéseket, amelyek gyakran keletkeznek a barkácsolás során.
  • Autótakarítás: A járművek belső tisztításához és karbantartásához is kiválóan használhatók, hogy a jármű belseje mindig tiszta és rendezett legyen.
  • Kisüzletek és Irodák: Kisebb kereskedelmi és irodai területek takarításához is megfelelnek, segítve a tiszta és higiénikus környezet fenntartását.

Válogasson a különböző nedves-száraz és száraz-nedves, univerzális porszívók között, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet, és tartsa tisztán otthonát vagy munkahelyét a legkényelmesebb és leghatékonyabb módon! A minőségi porszívók segítségével egyszerűen és hatékonyan végezheti el a takarítást és karbantartást, hogy környezete mindig tiszta és rendezett legyen.