BDPST ROCK play

Nézz be üzletünkbe a 360 fokos kép segítségével, vagy személyesen.    Klikk ide←

Szerviz szolgáltatásunk elérhető     Klikk ide  ←

 

 +36-70/398-2385

 +36-70/418-0786 

Lézeres szintező, távolságmérő

16termék
 

Lézeres szintezők és távolságmérők – precíz mérések és pontos szintezés

A mérnöki és építészeti tervezés sosem állt meg a fejlődésben, és a modern technológia folyamatosan új lehetőségeket kínál a pontos mérések és a szintezés terén. A hagyományos módszerek már régóta átadták helyüket a hatékonyabb és precízebb eszközöknek, amelyek közül kiemelkednek a lézeres szintezők és távolságmérők.

Modern mérési megoldások Einhell és Metabo termékeivel

Az építkezés és felújítás során elengedhetetlen a pontos mérés és szintezés, hiszen az építkezés minősége és stabilitása szorosan összefügg ezekkel. A modern technológia ezen a területen is forradalmat hozott, és a lézeres szintezők és távolságmérők ma már elengedhetetlen eszközei a szakembereknek és hobbi barkácsolóknak. Az Einhell és Metabo kiemelkedő termékei ezen a területen új szintre emelik a mérések és szintezések pontosságát.

Einhell Lézeres Távolságmérő – A Pontosság Mestere

Az Einhell Lézeres Távolságmérő a modern mérési technológia csúcsát képviseli. Ez a kompakt és könnyen hordozható eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan mérjük le a távolságokat és területeket. Legyen szó bármilyen építészeti vagy belsőépítészeti tervezésről, az Einhell lézeres távolságmérő segítségével percek alatt pontos adatokhoz juthatunk.

Einhell keresztvonal-lézer – tökéletes szintezés minden irányban

A szintezés sosem volt még ilyen könnyű és precíz! Az Einhell keresztvonal-lézer egy olyan eszköz, amely segítségével pontosan és gyorsan állíthatjuk be a függőleges és vízszintes referenciavonalakat. Legyen szó falak festéséről, csempézésről vagy bútorok elhelyezéséről, a keresztvonal-lézer pontosan mutatja, hol található a pontos szint.

Metabo lézeres távolságmérő berendezés – professzionális pontosság

A Metabo Lézeres Távolságmérő Berendezés a szakemberek választása, amikor a maximális pontosságra és megbízhatóságra van szükség. Ez a komplex eszköz nemcsak távolságokat mér, hanem számos egyéb funkciót is kínál, mint például területek és térfogatok számítása. A beépített kijelző és intuitív kezelőfelület pedig még könnyebbé teszi a munkavégzést.

NEO Tools lézerkeresztes szintezők – rugalmas és precíz szintezés

A NEO Tools lézerkeresztes szintezők a rugalmasság és a pontosság tökéletes egyensúlyát hozzák el. Ezek az önbeálló eszközök lehetővé teszik, hogy könnyedén szintezzünk függőleges és vízszintes vonalakat egyszerre. A mellékelt mágneses tartóval könnyen rögzíthetjük őket bármilyen felületen. Legyen szó belső téri vagy kültéri munkákról, a NEO Tools lézerkeresztes szintezők mindig megbízható segítőtársak.

NEO tools tartozékok – minden, amire szüksége van

A munka megkönnyítése érdekében a NEO Tools széles választékban kínál tartozékokat. A háromlábú állvány, a teleszkópos tartórúd és a lézer céltábla mind-mind hozzájárulnak a mérések még pontosabbá tételéhez és a szintezés egyszerűsítéséhez. Az Ön munkájának típusától függően választhat a különböző tartozékok közül.