BDPST ROCK play

Nézz be üzletünkbe a 360 fokos kép segítségével, vagy személyesen.    Klikk ide←

Szerviz szolgáltatásunk elérhető     Klikk ide  ←

 

 +36-70/398-2385

 +36-70/418-0786 

Áramfejlesztő

Ha áramfejlesztő után nézünk, rendre szembe kerülünk a ténnyel, hogy rengeteg termék és típus közül választhatunk. Néha csak akkor jövünk rá, hogy nem is tudjuk, melyiket is keressük voltaképp.

Áramfejlesztők kategóriánk számos terméket vonultat fel. Például: SCHEPPACH SG 1000 – 700 W-os áramfejlesztő, Einhell TC-PG 1000 Áramfejlesztő, Einhell TC-PG 10/E5 Benzines Áramfejlesztő, Scheppach SG2600 Vázszerkezetes áramfejlesztő.   

Mindig kell egy szegmens a hagyományos műhelyekben, ahol egy hagyományos áramfejlesztő is be van készítve. De mindig törekednünk kell arra, hogy minden szerszámból jó minőségű, néhány esetben a legjobb minőségű legyen meg bent a műhelyben. Pont azért, mert nem elég, ha szimplán csak „dolgozunk”. Az viszont már elég, ha jól dolgozunk. Jó szerszámokkal könnyebb a munkavégzés. És van egy pont, ahol már nem is rajtunk, hanem inkább a szerszámainkon múlik az, hogy épp időben legyen kész minden. Szoríts helyet kategóriánk termékeinek, válaszd ki azt, ami Neked és műhelyednek a legszükségesebb!


11termék 111