Nézz be üzletünkbe a 360 fokos kép segítségével, vagy személyesen.    Klikk ide←

Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/398-2385

                                                     +36-70/418-0786 

Riwall RALM 3740 i Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral (AM18B1701037B)
Riwall RALM 3740 i Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral (AM18B1701037B)
88 990 Ft 
74 990 Ft

Riwall RALM 3740 i Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral (AM18B1701037B)

modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró károsanyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.). Az ár nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt!

Raktáron   (11 db)
16
88 990 Ft 
74 990 Ft
Kezdete: 2024.01.04   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 16
Megtakarítás 14 000 Ft
Részletek

Riwall RALM 3740 i Akkus fűnyíró 40V s szénkefe nélküli motorral

modern nagy teljesítményű, karbantartást nem igénylő PowerMax motor

kertje gondozásának legkényelmesebb módja – magas teljesítmény, könnyű indítás, halk működés, zéró káros anyag kibocsátás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.)

optimalizált alváz és oldalkidobó terelő a tökéletes fűgyűjtésért

kényelmesen állítható a központi vágási magasság

ergonomikus csúszásgátló markolat akkuszint kijelzővel

a tolókarok könnyen összecsukhatók a könnyű tároláshoz és mozgatáshoz

tágas műanyag gyűjtőkosár telítettség kijelzővel

markolat a kényelmes hordozhatóságért

tartós polimer alváz

biztonsági kulcs a nem kívánt indítás megelőzéséhez

bármely Riwall akkuval és töltővel kombinálható

2 év teljes garancia az akkura – probléma esetén automatikusan újra cseréljük

a gép biztonságosan átment a neves német TÜV minősítő cég összes tesztjén

Az ár nem tartalmazza az akkumulátort és a töltőt!

PowerMax technology:

A legújabb szénkefe nélküli technológia olyan teljesítményt biztosít a motoroknak, melyre korábban csak a benzinmotoros gépek voltak képesek. Velünk ellentétben azonban számos előnye van – könnyű indítás, zéró karbantartás, zéró szervizanyag (olaj, üzemanyag, gyújtógyertya, szűrő stb.), halk üzem és zéró káros anyag kibocsátás.

Alapelv: az állórész a motor belső oldalán van elhelyezve és az állandó mágnesekkel ellátott forgórész belül forog. Ennek köszönhetően a tekercs kisebb erőfeszítésnek van kitéve, megszűnik a szénkefék fékező hatása és így a magas hőtermelés, a ionizáló szikrák keletkezése és a szerkezet meghibásodásának veszélye. Ugyanakkor lényegesen könnyebb a szénkefék hűtése, elhelyezkedésük lehetővé teszi az egész motor befedését, a hő elvezetését a felületéről és elkerülni a szerkezet beszennyeződését, a csapágyakat beleértve. Az egész szerkezet egyszerűbb és könnyebb, mint a klasszikus szénkefés elektromotor.

Elektronikus vezérlés: az erő, amely a tengelyt forgatja elektronikusan vezérelt. Ennek köszönhetően a motor csak annyi energiát használ, amennyi az adott terhelésnél szükséges, továbbá állandó forgatónyomatékot tart. Így azonos erő áll rendelkezésre alacsony, ill. magas fordulatszámnál, ezzel jelentősen növekszik az akku üzemképességi időtartama.

Motor magasabb hatékonysága: a PowerMax motor magasabb fordulatszáma, kevesebb mozgó alkatrésze, a szénkefék hiányából fakadó zéró súrlódás és a jelentősen alacsonyabb melegedés következtében a hagyományos elektromotoroknál 30-50%-kal magasabb teljesítmény érhető el. Ezáltal olyan erővel szembesülhet, melyet eddig csak a legerősebb elektromos vagy benzines gépeknél tapasztalhatott.

Több kényelem: a szénkefe nélküli új technológiának köszönhetően a PowerMax motorok halkabbak a hagyományos elektromotoroknál és akár 70%-kal alacsonyabb a káros vibrációk szintje. A munka ezáltal kényelmessé és kellemessé válik.

Hosszabb élettartam: a PowerMax motorok lényegében nem igényelnek karbantartást, továbbá a szénkefe nélküli modern koncepciónak és a motor teljes befedhetőségének köszönhetően különösen ellenállnak az ütéseknek, (amik gyakoriak a kerti gépekkel végzet munkák esetében), ill. a belső szennyeződéseknek. Élettartamuk ezáltal szinte megduplázódik a hagyományos szénkefés motorokhoz képest.

Műszaki adatok: Motor: PowerMax Fordulatszám: 4000 ford./perc Vágásszélesség: 37 cm Súly: 15,5 kg 2+2 év garancia! 

Adatok
Gyártó
Riwall
Szállítási idő
1 nap
Cikkszám
AM18B1701037B
Tömeg
16 kg/db
Hasonló termékek